Voor je je inschrijft

Als je wil komen spelen op Doodspoor lees onderstaande informatie dan goed door. Op deze manier willen we je graag een idee geven van het soort spel dat je kunt verwachten op het evenement en wat wij verwachten van jou als deelnemer.
Twijfel je na het lezen van deze informatie of doodspoor iets voor jou is? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Wat kun jij verwachten van Doodspoor?
- Ondanks het feit dat Doodspoor een moderne setting is waar wapens gebruikt worden is het geen combat-larp. Mogelijk kom je gevechten tegen maar dit is zeker niet de hoofdlijn van het evenement.
- Doodspoor is een spelers versus de wereld evenement. Uiteraard zijn er binnen de spelersgroep allerlei conflicten maar uiteindelijk sta je als spelersgroep samen tegen een externe tegenstander.
- Doodspoor werkt niet met ervaringspunten of een xp-systeem. Op het event of tussendoor is er de mogelijkheid om van alles te leren als je er een goede IC verklaring voor hebt.
- Wil je je personage verder uitbouwen qua skills neem dan contact op met de spelleiding. Er is op evenementen veel ruimte voor spelersinitiatief. Wil je iets uitproberen of een gave (werkende) prop bouwen ga dan vooral naar een spelleider toe.
- Doodspoor heeft heftige thema’s in het verhaal zitten. Denk hierbij aan marteling, traumatische ervaringen, religieuze en occulte thema’s. Het enige thema waar per definitie niet mee gespeeld wordt is verkrachting.
- De wereld van Doodspoor is naar, grimmig en een wereld waarin acties daadwerkelijk consequenties hebben.


Wat verwachten wij van jou?
- Doodspoor is een 18+ evenement, er komen heftige thema’s aan bod. Mocht je om wat voor reden dan ook problemen hebben met bepaalde onderwerpen of psychische problemen hebben neem dan voordat je je inschrijft contact op met de spelleiding. Op dat moment kan er overlegd worden of Doodspoor iets voor jou is.
- Je bent zelf verantwoordelijk voor het aangeven van je grenzen. Zowel voor als tijdens het evenement. Als spelleiding faciliteren we graag maar als we niet weten dat we ergens rekening mee moeten houden wordt dat erg moeilijk. Om die reden vragen we ook om eventuele fobieen of problemen vooraf aan te geven.
- Een goede communicatie voorafgaand aan het evenement. We bouwen je personage samen met jou!
- Wanneer je je inschrijft ga je een betalingsverplichting aan.